Стажантска програма по „Маркетинг, PR и Бизнес комуникации” – условия

 Фирма “Direct Market Media”, в рамките на стажантския си център „Learning by Experience”, предлага на студенти и специалисти, завършили своето обучение във ВУЗ, с интереси в областта на маркетинга, PR и бизнес комуникациите – участие в стажантска теоретично-практическа програма по „Маркетинг, PR и Бизнес комуникации”.

Продължителността на програмата е 9 седмици, като седмичната заетост е в рамките на 8 астрономически часа: 2 пъти седмично по 3 часа – практически занимания и веднъж седмично – двучасова семинарна част.

Такса за обучението: 100 лв. с възможност на разсрочено плащане.

Защо да участвам в програмата по „Маркетинг, PR и Бизнес комуникации”?

Участието в теоретично-практическата програма на фирма “Direct Market Media” е обвързано с придобиването на следните компетенции:

1. Практически умения по прилагането инструментариума на маркетинга – гаранция за успеха на всеки бизнес.
2. Практически умения по стратегически маркетинг: стратегии, анализи, маркетинг и бизнес планове – гаранция за успеха на всеки мениджър, маркетинг мениджър и бъдещ предприемач.
3. Придобиване на лидерски умения, самоорганизираност, умения за работа в екип.
4. Развиване на комуникативни умения – гаранция за успеха на всеки човек.
5. Придобиване на опит в правенето на PR публикации, бизнес кореспонденция и телемаркетинг. Докосване до магията на рекламата.
6. В процеса на практиката ще установят лични контакти с представители на пловдивски фирми, обществени и други организации.
7. Ще повишат нивото на уменията си по 8-те ключови компетентности, изисквани  от Европейския съюз, като основа за изграждането на индивидуалната личност.
8. В края на програмата на стажантите, показали много добри резултати, ще бъде изготвен "професионален профил", който ще можем да представим пред пловдивски фирми, търсещи специалисти с качества, отговарящи на даден "професионален профил", в процеса на работата ни с фирмите от Пловдив и региона.

9. Възможност за започване на работа.

 За всеки участник в програмата:

 • стажантски договор;
 • поименно удостоверение за преминатите теми и практики с оценки за изпълнението и постигнатите индивидуални резултати, след полагане на финален тест по теория и практика;
 • възможност за финансово възнаграждение при постигнат успех в програмата

Всеки, проявил интерес към програмата, може да изпрати CV на имейл адрес: dmm.stazhanti@gmail.com

Очакваме ви!

 

 

Рубрики Стажантски програми и тагове , , , , , , , , , , ..

8 Responses to Стажантска програма по „Маркетинг, PR и Бизнес комуникации” – условия

 1. Анна Тодева Каза:

  Може ли да ми пратите информация за предстоящите стажове?

  • Нора Даракчиева Каза:

   Здравейте, Анна!
   Благодаря за зададения въпрос. Стажантската програма по “Маркетинг, PR и Бизнес Комуникации” ще стартира на 07.09.2011г. На същата дата ще започне и стажът по “Графичен и web дизайн”. Заявката за участие става на имейл: dmm.stazhanti@gmail.com, с изпращане на CV. След което ние ще Ви поканим на разговор.

 2. Вилиана Лилкова Каза:

  А за 2012г. ще има ли такава стажантска програма?

  • Нора Даракчиева Каза:

   Да, програмите се предлагат целогодишно, с продължителност по 2 месеца. Първата група за 2012г. ще започне на 01.02.2012.

 3. Вилиана Лилкова Каза:

  Лично аз се интересувам от развитие в областта на PR и маркетинга.

 4. N. Dimitrova Каза:

  Интересувам се от стажантската програма по “Графичен и Web Дизайн”. Тази година (2012г.) ще се организират ли обучения и на какви цени? Благодаря!

 5. Мария Исакова Каза:

  Здравейте, може ли да получа информация кога започва стажантската програма по “Маркетинг, PR и Бизнес Комуникации” ? Благодаря предварително.

 6. Ася Бечева Каза:

  Кога ще стартира следващата стажантска програма по “Маркетинг, PR и Бизнес Комуникации” ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>