СПОРТ / МАЛКИ ОБЯВИ, ПРОМОЦИИ

 

  

 

 

 


  • Конна база "Хан Крум" се намира в с.Войводиново, на 3км северно от гр. Пловдив. Базата е една от най-големите в България и разполага с 3 конюшни с просторни боксове за над 150 коня. На разположение са няколко пясъчни и тревни тренировъчни плаца. Непосредствено до базата се намира най-големият хиподрум в България, където ежегодно се провеждат множество състезания – от българския календар, международни, балкански първенства. Много добрите условия и поддържани съоръжения правят базата идеална за любителска и спортна езда, а естественото разположение на базата дава непосредствен достъп до полето и е идеално за разходка и полска езда.
  • Пловдив се сдоби с нов плувен комплекс – реновиран и напълно обновен. Това е възстановения плувен басейн на Аграрния университет, който дълги години стоя неизползван поради невъзможността на висшето училище да отдели средства за възстановяването му.

 

 

 

 

 

 

Рубрики Спорт и тагове , ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>