Искам да ме запомнят като „Христо от Лясковец”


1. Представи себе си за читателите на Promo Market.

Казвам  се Христо Петров Христов и съм от град Лясковец. Роден съм иначе в гр.Горна Оряховица.

2. Какво дете си бил?

Бях непослушно и непокорно дете. Още от много малък ме вълнуваха космичните науки.Когато си играехме като деца,игрите ми се струваха безинтересни и се чудех, защо. Имах прекрасно и спокойно детство, но не познавах щастието.

3. Разкажи ни интересен спомен от детството си.

От много малък роднините ме наричаха  „доктора”, защото слагайки ръцете си на тях, им минаваха главоболията, невралгиите, махнах на баба ми пердето на лявото око. Никой нямаше обяснение на това, а и по комунистическо време, май не се обръщаше внимание на това.

4. Кой бе решаващия фактор за избора на пътя, по който да вървиш? Случайно събитие ли беше или някакво силно изживяване предопредели съдбата ти?

Вътрешният ми глас ми каза, че трябва да млъкна и да не разказвам на никого нищо. Послушах го и чак сега разкривам на части. Защото имаше вероятност да ме „объркат нещо” и да провалят пътя ми. Любовта винаги е била най-решаващия фактор за изживяването на такъв път като моят. Път със сърце. Години на ред се питах дали „на мен нещо ми има,че не се вписвам с масата”. Но всичко си дойде на мястото… В живота ми се появиха, много лечители, екстрасенси, шамани и веднага усетиха  моята дарба, която далеч надхвърляше тяхната.

5. Коя беше първата ти творческа изява?

Аз дори не знаех, че мога да пиша и говоря, защото имах някакъв неосъзнат страх от публиката пред мен. За това когато ме изпитваха аз бях единствения в класа, които го изпитваха в писмена форма. През 2000 г. написах първата си трилогия „Триумфалната история на ледения каньон”, защото се случи едно важно за мен събитие. Любовта!

6. Какво се случи по творческия ти път оттогава досега?

От  2000 г. до сега съм написал 13 книги, а сега довършвам 14 си книга (която на есен ще е факт). Едната ми книга „Стая-205” замина преведена на английски в Америка и света, скоро започват преводите на италиански, иврит….Който се интересува може да намери повече информация за книгите ми на сайта ми http://www.media.floransbg.com/

7. Имаме информация, че имаш разностранни интереси, би ли споделил, в какво се изразяват?

Когато растях си мислех, че това, което правя сега, ще са ми само хобита, а те се превърнаха в работа. Аз съм масажист от 14 г. и „помагам на много хора с това, но не ги лекувам – те сами се лекуват”. Преподавам йога от 11 г. Правя интернационални релаксации на много хора дори и в чужбина, защото  гласът ми е тежък и дълбок. Работя с много екстрасензорни хора, с които си вярваме и нямаме нищо общо с шарлатанията, която цари на всякъде около нас. Народа ни е манипулиран и обременен изкуствено, за да има контрол.

8. В кое от всички неща, с които се занимаваш, намираш своето истинско  призвание?

Истинското ми призвание е да помагам на хората в това време на „истински промени”, защото през 2012 година няма да свърши света, а ще се разшири вътрешния ни кръгозор и засилване на личната ни отговорност към нас самите.

9. Коя според теб е най-силната ти черта? А най-слабата?

Най-силните ми черти са дързостта ми, смелостта ми и вниманието, което давам. А най-слабите ми черти са неподчинението и непримиримостта ми към много неща.

10. Как достигат книгите ти до читателите? Кои са клиентите по останалите ти дейности?

Книгите ми се появиха с много труд и търсене на възможности, но сега те се продават чрез мен. Всеки желаещ се свързва с мен и си казва точния адрес, актуален телефон и каква книга иска и я има до два дни.Скоро и електронната книжарница ще е готова на хората, с които работя, и те ще са може би единствените, които ще я продават, защото виждам отношението на другите „велики книжарници”. Дори се замислям дали въобще да ги пускам там, защото и без друго продавам много книги вече.

Една от книгите ми „Клиент №1”/Опасна близост/ се продава толкова много, че не смогват да я печатат. Това са комeнтари от хора, докоснали се до книгата ми:

-„Първо благодаря за тази книга!!! Щастлива съм, че попаднах на нея точно сега и искам да кажа, че тази книга е прекрасен наръчник за това… как един мъж трябва да се държи с една жена. Това е висш пилотаж в отношенията! Защото отношението е вид услуга”. – Теодора!
-„Да така е, книгата ти е добър наръчник. Моето мнение е, че не е само към жените, а и към приятелите си. Умееш да намираш пътеката, която води към сърцето, но нали знаеш, че аз не мога да се изразявам като теб”.- Стоянка!
„Много хубаво си описал чувствата си към жената,която обичаш.В интерес на истината очаквах нещо такова да прочета,защото в разговорите ни с теб ти си ми казвал някой неща,които сега прочетох отново и не се изненадах.Това твоето се казва любов и те подкрепям,че е по-важно духовната връзка от физическата.Малко са мъжете като теб в днешно време.Онзи ден говорихме с една жена и те дадох за пример,и за книгата ти говорих пред нея,че не се намират такива хора като теб вече.Ти си едно голямо изключение. Много хубави мисли си вплел и дано повече хора се докоснат до книгата ти и ги разберат.Ти има какво още да напишеш за нас читателите.Много добре си го замисли с тая червена точка-така ще буди още повече интерес.Ти умееш да си рекламираш нещата,наблюдавам те постоянно.Ще ти кажа,че като цяло няма жена,която да не харесват по-млади мъже-просто лицемерничат. – Магдалена!

11. Как искаш да те запомнят читателите ти и хората, които те познават?

Искам да ме запомнят като „Христо от Лясковец”-един обикновен човек, който така реши!

Интервюто проведе: Ирина Колакова

Рубрики Гости-необикновенните и тагове , ..

35 Responses to Искам да ме запомнят като „Христо от Лясковец”

 1. христо от Лясковец Каза:

  Получи се добро интервю с мен. Хареса ми и искам да благодаря за появата ми тук.
  p.s. Благодаря ви от сърце!

  • MitaKiSS Каза:

   Не знам защо и как…но имам някакво много силно вътрешно усещане, че ТРЯБВА да се вслушам във всяка негова дума…в най-малкото детайлче от посланията му…усещам някаква СВЕТЛА ИСТИНА във всичко казано от него…а по принцип съм супер мнителен, а аз дори не го познавам………просто много силно усещане…!
   Успех с новата книга и нека пожелаем МИР, ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА за всички!

  • diana Каза:

   tova e edin naistina dobur 4ovek sas mnogo rqdki umeniq koito 100% vi uverqvam 4e gi ima a v su6toto vreme i e dobur FITNES instruktor

 2. Магдалена Каза:

  Поздравления!За пореден път си до край откровен.Точно това те прави”Христо от Лясковец”.Продължавай все така!

 3. Nora Каза:

  Много интересно интервю. Обичам те. Нора Роглева

 4. Казвам се Румен Димитров и съм човека ,който може да каже ,че познава Христо доста добре! С него съм съпреживял някои моменти ,които описва в книгите си и знам ,че те не са художествена измислица ,а част от неговите “пребивавания в Духа”.Мисля ,че някои издателства ще съжаляват ,че отказаха да му издават книгите,защото той има какво да каже на света! И както ние обичаме да казваме:”хубавото тепърва предстои!”

 5. Петя Каза:

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ИНТЕРВЮТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕРЕСНО. СЪГЛАСНА СЪМ СЪС КОМЕНТАРА НА МАГДАЛЕНА, КОЯТО КАЗВА:За пореден път си до край откровен.Точно това те прави”Христо от Лясковец”.Продължавай все така!
  ТИ СИ ИСТИНСКИ, ОТ ТЕБ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМА ПРИМЕР И ДА СЕ УЧИМ. РАДВАМ СЕ, ЧЕ ТЕ ИМА В ЖИВОТА И! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИШ ЗА ВСИЧКИ НАС, И СЪМ СИГУРНА , ЧЕ ЗА В БЪДЕЩЕ ЩЕ НИ ИЗНЕНАДВАШ СЪС ОЩЕ МНОГО КНИГИ И ИНТЕРВЮТА, КОИТО ЩЕ СА НА ВЪРХА. БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО ОТНОВО И ПРОДАЛЖАВАЙ САМО ТАКА ЗА НАПРЕД! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ИМАМ ТАКЪВ ПРИЯТЕЛ ДО СЕБЕ СИ!

 6. Искрен Рибчев-Зейтас Каза:

  Интервюто е прекрасно!Много откровено,така и трябва да бъде!Още от първия път,когато се запознах с Христо Христов,ми направи впечатление,неговата положителна енергия.Един човек,който знае,кой е и какво може,човек,доказал себе си.Още успехи!

 7. zdravka kandina Каза:

  ne sam zapoznata s vsi4ki knigi,no mnenieto mi e,4e tova e edna erudirana li4nost,nadrasla vreme i epohata si.malko sa takiva hora v dne6no vreme,za sajalenie.dano dumite mi dostignat do kolkoto se moje pove4e hora,za6toto ni e nujno,,probujdane,,.

 8. tania karaivanova Каза:

  поздравления ИЦЕ-за интервюто-за всичко което правиш за хората-пожелавам ти нови творчески успехи-бъди все така всеодаен-и нека духа на момчето в теб не изчезне никога-

 9. tania karaivanova Каза:

  поздравления ИЦЕ-ЗА ИНТЕРВЮТО-за всичко което правиш за хората-пожелавам ти нови творчески успехи-бъди все така всеотдаен-и запази за винаги духа на момчето в теб-успех

 10. емилия Каза:

  Христо Христов-невероятен човек и приятел .Преди известно време имах огромното удоволствие да се запозная с него ,с времето разбрах че той един от най- ценните и значими истински приятели в моя живот .Човек с силно развита интуиция,безгранична и огромна любов към стойностните неща в живота.Загадачен и магнетичен към всички и всичко .С две думи едно невероятно човешко постижение ….

 11. марияна-сестрата Каза:

  поредното добро интервю на ХРИСТО,нещата които той прави сами говорят за неговата същност—–творец,писател,приятел,брат/и човек на възможностите

 12. Alexandrov Каза:

  Много ми хареса, това което каза Румен Димитров. Истина е че всичко, за което пише Христо е преживяно, а не измислица! Много добър автор в едно много добро интервю. Поздравления! :)

 13. ТИХОМИР Каза:

  ДРУЖЕ,
  ВСЕКИ ПЪТ КАТО СЕ СЕТЯ ЗА ТЕБ МИ СТАВА СЛАДКО НА ДУШАТА ;-) )
  ДОБРЕ Е ,ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ И ДА ОСВЕТЯВАШ ПЪТЯ НА ТЕЗИ ,КОИТО ТЪРСЯТ СВОЯ ПЪТ .ВСЕКИ,КОЙТО ТЕ ПОМОЛИ ЗА СЪВЕТ ИЛИ ПРОЧЕТЕ КНИГИТЕ ТИ ЩЕ НАМЕРИ МНОГО ОТГОВОРИ НА СВОИТЕ ВЪПРОСИ .
  БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО .
  НАМАСТЕ .

 14. PAVLINKA Каза:

  Eто това е!Истинко,прекрасно и точно интервю.Радвам се че винаги си себеси това е наи важно в книгите ти и в живота,ти просто си невероятен,чувствителен,обичащт и обичан!Аз се гордея с теб!ОБИЧАМ ТЕ!!!

 15. MitaKiSS Каза:

  Не знам защо и как…но имам някакво много силно вътрешно усещане, че ТРЯБВА да се вслушам във всяка негова дума…в най-малкото детайлче от посланията му…усещам някаква СВЕТЛА ИСТИНА във всичко казано от него…а по принцип съм супер мнителен, а аз дори не го познавам…просто много силно усещане…
  Успех с новата книга и нека пожелаем МИР, ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА за всички!

 16. Мария широкова Каза:

  ИЧЕ, страхотен си!Досега не те познавах в такава светлина.Едновременно с добротата ти върви и страхотна дарба да помагаш на нуждаещите се, да пишеш, това не всеки го може, затова трябва да си горд, и който не те оценява, той не те заслужава. продължавай все така и знай, че си над всичко с това, което притежаваш.

 17. … Какво може да се каже за СЛЪНЦЕТО, огряващо цялата ВСЕЛЕНА?! Ами то си е топлина, енергия и светлинна мощ!!! Ето с подобни слънчеви, ползотворни фотони ни залива и ” ХРИСТО ХРИСТОВ ОТ ЛЯСКОВЕЦ “! БОЖЕ, каква грандиозна скромност и откровение, като имаме впредвид, че мнозинството искат да се идентифициарат с велики, автентични персони…, а той ХРИСТО, когото неотдавна сравних с български ВАДИМ ЗЕЛАНД…дори няма и прашинка на суета от тази заслужена моя класификация… Как да не се поклониш на такъв ЧОВЕК, как да не го БЛАГОСЛОВИШ?!.. В интервюто се откроява ДОБРОСЪРДЕЧНОСТ, обвита с воала на непринудена ДУХОВНА КРАСОТА, РАСТЕЖ, ЕСКАЛАТИВНО – ВИСШ ФАКТОР на готовност и всеотдайност към хората! ХРИСТО е СЛЕДВАЩ СЕ, онзи ПЪТ, който той е избрал чрез РОЖДЕНИЕТО СИ, и който безпределно, безропотно и безусловно ДАРЯВА.., като СВЕТЛИНА, РАЗУМ И ЛЮБОВ!!! НЕКА ДА ПРОДЪЛЖАВА!!! ТОВА Е НЕГОВОТО СИЯНИЕ, което в ситуации на духовен мрак.., СВЕТИ КАТО ЗВЕЗДА ОТ МЪДРИЯ СИ НЕБОСКЛОН!.. / Наистина едно прекрасно, поредно.., зареждащо интервю… , което не ни изненадва, а само потвърждава, ЧЕ ВЯРАТА НИ В НЕГОВОТО ТВОРЧЕСТВО, УМЕНИЯ И УЧЕНИЯ ЩЕ РАСТЕ!!! НАМАСТЕ, ДУХОВЕН БРАТЕ!!! И НЕКА СВЕТЛИНАТА ТИ НЯМА КРАЙ!!! БОГ ДА ТЕ ВОДИ, АМИН АМИНИТЕ, АМИН!!! БЛАГОДАРЯ ТИ за удоволствието да те чета и да се РАДВАМ, ЧЕ ТЕ ИМА!!! ЖЕЛАЯ ТИ ВРЕМЕ!!! БЪДИ!!!…

 18. Христо , Ти си Прекрасен човек и истински приятел . Човек с голямо ” Ч ” , носещ сърце, пълно с Любов и обич към хората. Добродетелен, добронамерен, честен, човечен , Достоен, изключително умен , притежаващ висок коефициент на интелигентност . Ценител на всичко красиво и стойностно в живота .Притежаваш силно развита интуиция, магнетичен си и си с отворено сърце към всичко стойностно и красиво . Истинско удоволствие и наслада е за мен, комуникацията ми с теб . Дерзай Христо, и смело по стръмната пътека нагоре , която ще те увенчае с неимоверни успехи , а Ти ги заслужаваш ! Бъди Благословен !

 19. деяна Каза:

  какво да напиша уникален човек ,страхотен приятел,страхотна и истинска душа много добър писател и истински приятел на който желая от сърце само щастие ,любов и много бъдещи успехи

 20. Знаете ли имах възможността да работя на престижни места ,но знаете ли какво разбрах ,че в този технократски свят хората се връщаме към обикновените делнични неща.Онези обикновенни,като усмивката на човека ,който се разминава с тебе или ти дава път,тишината на малкия град или село,обикновенните неща…Тази сутрин с Христо за пореден път направихме нашата “еко разходка” ,както обичаме да се шегуваме и знаете ли наслаждавахме се пак на обикновените неща-хората с които се разминавахме по пътя,свежия въздух покрай”манастира над Лясковец”! Тука ги нямаше суетата на града и живота с мисъл за пари,имане.Едно истинско пребиваване в духа подсладено с шепа прясно набрани горски къпини……

 21. Александър Данаилов Каза:

  В момента чета книгите на Христо и много се радвам че ги имам . На всеки пет реда книгата ме хвърля в дълбоки размисли и найстина много уча от неговите книги .
  Всеки път когато държа в ръце негова книга сякаш времето спира .

  Благодаря ти Христо от сърце !

 22. Ралица Попова Каза:

  Скъпи приятели ,трябва да прочетете неговите книги ,,,чудесни са ,пропити с много чувство и любов ,към любимата жена .Прекрасен човек ,който се раздава за хората , с добра душа която луха и от неговите книги .Позитивно мислеш приятел ,радвам се ,че се запознах тук с теб .Бъди благословен и жената до теб също ,обичай те се и бъдете много щастливи …

 23. Алла Каза:

  Из всего интервью поняла, Христов прекрасный , добрый человек…( не знаю болгарский язык) . И, я согласна ! Могу добавить он интересный, интеллигентный, чувствительный мужчина. ))

 24. vesi vasileva Каза:

  blagodarq za podaraka
  mnogo e hubavo,i prodaljavai vse taka,hubavoe kogato ima mladi hora koito mislqt taka pozitivno
  kakto teb,uspeh choveche,dano i drugite se nauchat na neshto…

 25. vesi vasileva Каза:

  blagodarq za podaraka
  mnogo e hubavo,i prodaljavai vse taka,hubavoe kogato ima mladi hora koito mislqt taka pozitivno
  kakto teb,uspeh choveche,dano i drugi se nauchat na tova…

 26. Милен Каза:

  еййййй “Големи ми братко” спомням си….,преди колко години беше…..,когато ми показа първия си ръкопис,и каза:”Ще издам книга” а вече издаде четиринадесет, думите ти имат тежест и с покритие.Винаги си бил добър оратор,и съумя да се покажеш в светлина в която съм те виждал и преди,а сега и други могат да я видят тази светлина не угасвала с годините,а сияе по ярко.Както ти обичаш да огряваш на всякъде.И макар разтояние да ни дели, аз все още пазя тази искра,която бе ми дал преди.А прибера ли се в Лясковец,ще ти стисна здраво ръката,както ти се здрависваш всеки пат когато се срещнем.

 27. Калина Митева Каза:

  Поздравления! Светът има нужда от хора като теб, Христо от Лясковец! Хора, които да “дават” от себе си, помагайки на всички. Нека любовта и силата ти да докосват все повече и повече хора!

 28. Теодора Каза:

  Поздравления,за пореден път доказваш колко си велик.Ти си едно истинско слънце което огрява в душите на хората който се нуждаят от твоята помощ.Един прескрасен човек и поет…..Обичам те и се радвам че те познавам.

 29. HuK Каза:

  Радвам се че те познавам друже, па макар и задочно, хубавите неща стават случайно, а понеже нищо случайно няма на този свят – явно е трябвало да стане така. Много интересни неща си казахме без да се познаваме и съм сигурен , че това е само началото на едно добро приятелство. Продължавай да пишеш на пук на всички които не вярват. Продължавай да правиш нещата, които обичаш и да раздаваш любов и светлина! Намасте!
  От един Ментат.

 30. Анастасия Маринова Каза:

  Не искам да повтарям всичко онова което е написано в предходните коментари, затова ще бъда много кратка:
  Ицо, ти си прекрасен човек! От момента на нашето запознанство,ти ме грабна не само с държанието си, но и с това което направи, защото без да ме познаваш ми подари една книга, за която няма да говоря защото повечето хора говореха за твоите книги. Аз ще кажа само за човека Христо: Ти за мен си уникален, човек можеш и знаеш за всичко онова което правиш, което говориш, което твориш. Ти наистина си прекрасен приятелю, затова и те обичам от цялата си душа и сърце. Бъди все такъв какъвто си бил до сега, а всичко което се случва е въз основа на твоите невероятни дарба, творби, твоето себе раздаване на хората около теб. Точно затова те обичаме и няма да те забравим. Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца. Продължавай да твориш, да помагаш и учиш хората. Ти си нужен на света, затова ти пожелавам крепко здраве, лично щастие, много любов в сърцето и светлина в душата. ОБИЧАМ ТЕЕЕ!!!

 31. Стоянка Ганева Каза:

  Това, което прочетох от книгите на Христо ми въздействаше и продължава да ми въздейства позитивно и релаксиращо. Всичко в тях е истинско, неподправено, изразяващо силната му любов,която идва от неговото благородно сърце.Продължавай напред. Успех!

 32. Мария Каза:

  Христо, Ти си обичан и обичащ човек… и си богоизбран. Това говори много за Теб… :) Светлина по Пътя Ти и нека Бог разполага чрез Теб!

 33. Anka Kirova Каза:

  Христо, от къде мога да си закупя книгите ?
  Предварително ти благодаря за отговора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>